Lirik Pamer Bojo – Didi Kempot

Kategori Tulisan : Lirik Lagu

Lirik Pamer Bojo – Didi Kempot (original)

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng.
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan.

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Lirik Pamer Bojo – Versi Cendol Dawet

ada tambahan lirik ini :

Cendol dawet, cendol dawet seger
Cendol cendol dawet dawet
Cendol cendol dawet dawet
Cendol dawet seger piro, lima ngatusan
Terus gak pake ketan
Ji ro lu pat nem pitu wolu…

Yuk Follow dan Like:
Kata kunci dalam tulisan : ,